http://katalogs.lv/3962-antalis
Antalis, A/S
Granīta iela 17, Rumbula, LV-2119
Tālrunis: 67100811
Mājas lapa:
www.antalis.lv
Facebook Youtube
Pakalpojumi
Antalis Papīru skola
Esam pārliecinājušies, ka, radot un realizējot idejas, ir ārkārtīgi svarīgi, lai visa radošā komanda – no dizainera līdz pat drukas un pēcapstrādes meistariem – runātu vienā valodā, saprastu tās daudzās nianses, kas saistītas ar papīru un citu materiālu izvēli projektam.

Uz Papīra un materiālu skolas nodarbībām aicinām jaunpienācējus ar poligrāfiju, reklāmu, vizuālās komunikācijas risinājumiem, iepakojuma dizaina un ražošanu saistītos uzņēmumos; poligrāfijas, reklāmas, dizaina skolu audzēkņus un studentus, kā arī nozares profesionāļus.
Ātras un regulāras piegādes
Mūsu loģistikas komanda veic 3 piegādes reisus Rīgā un ikdienas piegādes Latvijas reģionos. Lai nodrošinātu savlaicīgas pasūtījumu piegādes izmantojam visu veidu transporta pakalpojumus – Antalis uzņēmuma transportu, trešo pušu nomas transportu, kā arī kurjera pakalpojumus, lai nodrošinātu pakalpojumu “Kurjerpiegāde Rīgā.”
E-veikals – pasūtījumiem tiešsaistē
Jūs varat izmantot mūsu E-veikalu visu diennakti - 24/7, lai tiešsaistē pasūtītu produktus un materiālus ar vienu klikšķi, reāllaikā piekļūtu cenām, iepazīties ar akciju piedāvājumiem, pārvaldītu savu kontu, lejupielādētu gada griezumā veiktos pasūtījumus un norēķinu vēsturi, kā arī viegli piekļūtu informācijai par mūsu produktiem.
Paraugu serviss
Balto un krāsaino biroja papīru un aplokšņu paraugi, paraugu katalogi, krāsu izvēles katalogi, jūsu vajadzīvām radīti paraugi.
Poligrāfija
Neatkarīgi no tā, vai strādā poligrāfijā, izdevniecībā, reklāmas un grafiskā jomā, esi zīmola vadītājs, mārketinga un komunikāciju speciālists, Antalis papīrzinību speciālistu komanda ar prieku, atbildību un iedvesmu palīdzēs izvēlēties piemērotākos papīrus un materiālus taviem projektiem.
Esam izstrādājuši pievienotas vērtības pakalpojumu klāstu, izglītošu apmācību programmas un noderīgus paraugus, lai atbalstītu tavu ceļojumu "papīra pasaulē".


Par Katalogs.lv   |   Kontakti   |   Pieteikt uzņēmumu   |   Pieteikt kļūdas labojumu

© Katalogs.lv, 2008 - 2023. Visas tiesības aizsargātas / Tālrunis 20300103, e-pasts: info@katalogs.lv

Šīs datu bāzes, tās daļas vai datu bāzē iekļautās informācijas, vai informācijas
daļas pavairošana vai izplatīšana jebkādā formā stingri aizliegta.

Tāpat arī ir aizliegta lejupielāde automātiskā režīmā